PROJECT  
Cool & Comfort 71 – november 2016

Sanutal zorgt voor energetische renovatie

De Belgische fabrikant Sanutal biedt een volledig gamma producten aan waarmee de installateur een duurzame installatie kan realiseren. Met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie, thermische zonne-energie, een warmtepomp en enkele fotovoltaïsche zonnepanelen kom je al een heel eind om het energieverbruik te beperken. Voor de eerste twee systemen kan de installateur bij Sanutal terecht. De fabrikant onderstreept dat zijn oplossingen bewezen rendementen kunnen voorleggen en dus futureproof zijn. Cool & Comfort trok erop uit om een gerenoveerde woning te bezoeken waar de energiezuinige oplossingen van Sanutal de energiefactuur sterk hebben doen dalen.

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.

Met uw login en paswoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot de andere websites van FCO Media, ook uw credits kan u op al deze websites gebruiken:
Cool & Comfort Nederland, Aquarama, De Onderneming, Dimension, FM Magazine, Riorama, Techcare en Top Security (binnenkort online).


Nieuwe gebruiker

Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Cool & Comfort per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.
  • Ontvangt u gratis 5 credits, die u kunt inzetten om een event of opleiding aan de agenda toe te voegen of een vacature te publiceren.
  • Profiteert u van een snellere registratie voor de Cool & Comfort Happening.