PROJECT  
Cool & Comfort 72 – februari 2017

Intelligente klimaatoplossing voor Dok Noord

Dok Noord is een ambitieus herwaarderingsproject van de vroegere ACEC-fabrieken in de Gentse binnenhaven. Om de voormalige industriële site nieuw leven in te blazen, werd gekozen voor een multifunctionele herbestemming: er zijn appartementen, kantoren, winkels, horeca, sportgelegenheden... De site vormt een gesloten bouwblok van ongeveer 350 x 350 meter. Het lag dus voor de hand om een geïntegreerd HVAC-systeem aan te leggen, dat alle gebruikers kon bedienen. Tegelijk moest men echter kunnen inspelen op de uiteenlopende wensen en behoeften van de verschillende eigenaars. Installatiebedrijf Bumaco is deze uitdaging met succes aangegaan, dankzij het materiaal en de expertise van leveranciers Mitsubishi Electric en Swegon.

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.

Met uw login en paswoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot de andere websites van FCO Media, ook uw credits kan u op al deze websites gebruiken:
Cool & Comfort Nederland, Aquarama, De Onderneming, Dimension, FM Magazine, Riorama, Techcare en Top Security (binnenkort online).


Nieuwe gebruiker

Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Cool & Comfort per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.
  • Ontvangt u gratis 5 credits, die u kunt inzetten om een event of opleiding aan de agenda toe te voegen of een vacature te publiceren.
  • Profiteert u van een snellere registratie voor de Cool & Comfort Happening.