PROJECT  
Cool & Comfort 73 – mei 2017

Ventilatiesysteem slechts zo goed als zijn zwakste schakel

Voor een correcte en stille werking van een ventilatiesysteem moeten alle onderdelen kwalitatief in orde zijn en goed geïnstalleerd worden. Voor een appartementenproject in Huldenberg koos de familie De Keyzer daarom voor de Easyflex-ventilatiekanalen van Renson met een ventilatiesysteem E+. Voor Yves De Landsheer van Yvick een logische keuze. De luchtdichtheid, het debiet en de drukval van dit flexibele, dubbelwandige luchtkanalensysteem zorgen er immers voor dat zijn klanten in alle rust kunnen genieten van een continue en gecontroleerde ventilatie, in combinatie met warmtepomptechnologie.

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.

Met uw login en paswoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot de andere websites van FCO Media, ook uw credits kan u op al deze websites gebruiken:
Cool & Comfort Nederland, Aquarama, De Onderneming, Dimension, FM Magazine, Riorama, Techcare en Top Security (binnenkort online).


Nieuwe gebruiker

Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Cool & Comfort per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.
  • Ontvangt u gratis 5 credits, die u kunt inzetten om een event of opleiding aan de agenda toe te voegen of een vacature te publiceren.
  • Profiteert u van een snellere registratie voor de Cool & Comfort Happening.