PROJECT  
Cool & Comfort 71 – november 2016

Eerste installatie van Daikins meest discrete VRV-warmtepomp

Begin dit jaar lanceerde Daikin het unieke VRV-i-concept, een luchtgekoelde VRV-warmtepomp die volledig binnen in het gebouw kan worden geïntegreerd. Dit is een ideale oplossing voor kleine commerciële toepassingen, zoals bankkantoren en winkels die in het stadscentrum gelegen zijn. Daar zijn er dikwijls grote moeilijkheden om het buitentoestel een plaats te geven. Inmiddels zijn we een half jaar verder en zijn de eerste toestellen geplaatst. Geert Demarie (teamleader Engie Cofely) was de eerste om een VRV-i te installeren in het Naamse agentschap van bank Nagelmackers, en deelt hierbij zijn ervaring met Lieven Verstaen (productmanager Daikin Belux).

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.

Met uw login en paswoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot de andere websites van FCO Media, ook uw credits kan u op al deze websites gebruiken:
Cool & Comfort Nederland, Aquarama, De Onderneming, Dimension, FM Magazine, Riorama, Techcare en Top Security (binnenkort online).


Nieuwe gebruiker

Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Cool & Comfort per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.
  • Ontvangt u gratis 5 credits, die u kunt inzetten om een event of opleiding aan de agenda toe te voegen of een vacature te publiceren.
  • Profiteert u van een snellere registratie voor de Cool & Comfort Happening.